Industri nyheter

Teknologi for FPC-kretskortform og hullbearbeiding

2022-04-19
FPC-kretskortform og hullbehandlingsteknologi:
For tiden er stansing den mest brukte i batchbehandling av FPC-kretskort, og NC-boring og fresing brukes hovedsakelig for små batch-FPC-kretskort og FPC-kretskortprøver. Disse teknologiene er vanskelige å møte fremtidens krav til dimensjonsnøyaktighet, spesielt standarder for posisjonsnøyaktighet. Nå blir nye prosesseringsteknologier gradvis tatt i bruk, som laseretsing, plasmaetsing, kjemisk etsing og så videre. Disse nye konturbehandlingsteknologiene har svært høy posisjonsnøyaktighet, spesielt den kjemiske etsemetoden, som ikke bare har høy posisjonsnøyaktighet, men også har høy masseproduksjonseffektivitet og lave prosesskostnader. Imidlertid brukes disse teknikkene sjelden alene og brukes vanligvis i kombinasjon med stansemetoden.
Bruksformålet inkluderer FPC-kretskortformbehandling, FPC-boring, FPC-sporbehandling og trimming av relevante deler. Formen er enkel og presisjonskravet er ikke for høyt. Alle behandles ved engangsstansing. For underlaget med spesielt høy presisjon og kompleks form, hvis prosesseringseffektiviteten til en dyse ikke nødvendigvis oppfyller kravene, kan FPC-kretskortet behandles i flere trinn, for eksempel pluggdelen satt inn i den smale stigningskontakten og posisjoneringen hullet til installasjonselementet med høy tetthet.
FPC kretskort føringshull
Det kalles også posisjoneringshull. Generelt er behandlingen av hull en uavhengig prosess, men det må være et styrehull for posisjonering med linjemønsteret. Den automatiske teknologien bruker CCD-kamera for å identifisere posisjoneringsmerket for posisjonering direkte, men denne typen utstyr har høye kostnader og begrenset bruksområde, så det brukes vanligvis ikke. For tiden er den mest brukte metoden å bore posisjoneringshull basert på posisjoneringsmerkene på kobberfolien til fleksibel trykt papp. Selv om dette ikke er en ny teknologi, kan den forbedre nøyaktigheten og produksjonseffektiviteten betydelig.
For å forbedre stansenøyaktigheten, brukes stansemetoden med høy nøyaktighet og mindre rusk for å behandle posisjoneringshullet.
FPC kretskortstansing
Stansing er å behandle hullet og formen på den hydrauliske stansen eller sveivstansen med den spesielle dysen forberedt på forhånd. Nå er det mange typer former, og former brukes noen ganger i andre prosesser.
FPC kretskortfresing
Behandlingstiden for fresing er i sekunder, noe som er veldig kort og lav kostnad. Å lage former er ikke bare dyrt, men har også en viss syklus, som er vanskelig å tilpasse til prøveproduksjon og designendring av presserende deler. Hvis NC-dataene for NC-fresing leveres sammen med CAD-data, kan operasjonen utføres umiddelbart. Fresebehandlingstiden for hvert arbeidsstykke påvirker prosesskostnadene direkte, og prosesseringskostnadene er også høye. Derfor er den enhetlige feilsøkingsprosessen egnet for produkter med høy pris, liten mengde eller kort prøveproduksjonstid

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept